La Crosse by Ambientair

én Olphactory Black!

Logo Lacrosse.jpeg

The Olphactory Black Edition

...is de belichaming van een relaxte Lifestyle. Met deze collectie van verschillende intense geuren creëert men een ontspannen geurbeleving in iedere ruimte. De kaarsen, Room Spray’s en diffusers helpt u om een prettige, serene geurbeleving te creëren in uw huis. Combineer op verschillende manieren en zoek voor ieder moment de perfecte balans.

Olphactory Diffusers

Handmade in Segovia, Spanje zonder gebruik van alcohol, alleen geur oliën!
Vrij van Parabene en Ftalaten
Transformeert iedere kamer in een mooi en gracieus huis
De geuren worden verspreid door natuurlijke reeds

Olphactory Kaarsen

Geniet ervan om even pauze te nemen, neem wat tijd voor jezelf! Deze inspirerende kaarsen gemaakt van plantaardige wax, vullen je huis met de geuren van essentiële oliën. Allen gecreëerd om het gezellige moment te beleven, te ontspannen en te waarderen.

Room Spray

Geniet van je favoriete Room Spray wanneer je wilt en op ieder moment. Altijd beschikbaar voor gebruik wanneer je het nodig vindt dat je huis een boost energie nodig heeft. Deze Room Spray creëert een geurwolk dat lang in de ruimte blijft hangen.

Het moeilijkste van alles is, om te kiezen uit deze heerlijke geuren....kijk voor de hele collectie in de brochure pagina 15 t/m 17.

 

Katalytische Branders

WIJZIG DE LUCHT IN EEN HANDOMDRAAI: IN EEN GEËVOLUEERD PARFUM PROCES.

Katalytische lampen dragen bij aan het creëren van een aangename geur die elke ruimte verrijkt. Dankzij het werkend systeem, zend dit een licht vleugje van de geur de ruimte in. In een zeer korte tijd direct waarneembaar waardoor het met deze methode een snelle en efficiënte wijze is om geuren te elimineren.

De katalytische werking is in tegenstelling tot gewone systemen onderscheidend. La Crosse elimineert de geuren vip maskeren. Dit maakt het mogelijk om rookdeeltjes of andere onaangename geur af te breken en een aangename geur gelijktijdig uitzenden in de ruimte.

Hoe het werkt

LA CROSSE: EEN ZUIVER GEPARFUMEERD HUIS

  • Vul 2/3 van de brander met de uitgekozen geur.
  • Pas op dat er op de buitenzijde van de lamp geen vloeistoffen geknoeid wordt. Anders, direct verwijderen / schoonmaken.
  • Plaats het lontje en laat dit bij de eerste keer 20 minuten intrekken.
  • Steek het steentje op het bovenste deel aan. (dit is een grote vlam)
  • Na 3 minuten, blaast u de vlam uit. Nu begint de geur zich te verspreiden.
  • 20 a 30 minuten is over het algemeen voldoende om uw een kamer te voorzien van een heerlijke La Crosse geur.
  • Als de ruimte lekker ruikt, plaatst u de toegewezen dop terug op het vuursteentje. U onttrekt de zuurstof waardoor de brander stopt. Let op: het beschermkapje kan warm zijn.