Lacrosse

Lacrosse is gemaakt met de know-how van Ambientair. De stijl is tijdloos. Een opvallend en herkenbaar ontwerp, geïnspireerd door natuurtinten. Lacrosse past perfect in je interieur en vult de ruimte met een heerlijke eigentijdse geur. Een inmiddels bekende collectie die authenticiteit uitstraalt. De diffusers bestaan uit geur oliën zonder alcohol en de geuren worden verspreid door natuurlijke reeds. De kaarsen worden gemaakt van plantaardige wax, vullen je huis met de geuren van essentiële oliën. Lacrosse is een zeer uitgebreide collectie bestaande uit:

 1. Diffusers 100/200ml
 2. Refill 250ml voor de diffusers
 3. Roomspray 500ml
 4. Ronde kaarsen 60 branduren

 

Lacrosse Katalytische Vloeistof

Lacrosse Katalytische Vloeistof

WIJZIG DE LUCHT IN EEN HANDOMDRAAI: IN EEN GEËVOLUEERD PARFUM PROCES.

Katalytische lampen dragen bij aan het creëren van een aangename geur die elke ruimte verrijkt. Dankzij het werkend systeem, zend dit een licht vleugje van de geur de ruimte in. In een zeer korte tijd direct waarneembaar waardoor het met deze methode een snelle en efficiënte wijze is om geuren te elimineren.

Hoe het werkt

EEN ZUIVER GEPARFUMEERD HUIS

 • Vul 2/3 van de brander met de uitgekozen geur.
 • Pas op dat er op de buitenzijde van de lamp geen vloeistoffen geknoeid wordt. Anders, direct verwijderen / schoonmaken.
 • Plaats het lontje en laat dit bij de eerste keer 20 minuten intrekken.
 • Steek het steentje op het bovenste deel aan. (dit is een grote vlam)
 • Na 3 minuten, blaast u de vlam uit. Nu begint de geur zich te verspreiden.
 • 20 a 30 minuten is over het algemeen voldoende om uw een kamer te voorzien van een heerlijke Lacrosse geur.
 • Als de ruimte lekker ruikt, plaatst u de toegewezen dop terug op het vuursteentje. U onttrekt de zuurstof waardoor de brander stopt. Let op: het beschermkapje kan warm zijn.