The Olphactory Black Edition

 

 

 

The Olphactory Black Edition is de belichaming van een relaxte lifestyle. Met deze collectie van verschillende intense geuren creëert men een ontspannen geurbeleving in iedere ruimte. De kaarsen, room spray’s en diffusers helpen u om een prettige, serene geurbeleving te creëren in uw huis. Combineer op verschillende manieren en zoek voor ieder moment de perfecte balans.

Olphactory Diffusers

Handmade in Segovia, Spanje zonder gebruik van alcohol, alleen geur oliën!
Vrij van Parabene en Ftalaten en transformeert iedere kamer in een mooi en gracieus huis. De geuren worden verspreid door natuurlijke reeds.

Olphactory Kaarsen

Geniet ervan om even pauze te nemen, neem wat tijd voor jezelf! Deze inspirerende kaarsen gemaakt van plantaardige wax, vullen je huis met de geuren van essentiële oliën. Allen gecreëerd om het gezellige moment te beleven, te ontspannen en te waarderen.

Room Spray

Geniet van je favoriete room spray wanneer je wilt en op ieder moment. Altijd beschikbaar voor gebruik wanneer je het nodig vindt dat je huis een boost energie nodig heeft. Deze room spray creëert een geurwolk welke lang in de ruimte blijft hangen.

Het moeilijkste van alles wordt om te kiezen uit deze heerlijke geuren....

Olphactory Black katalytische olien

kleiner LC500ASTO_TO lamp fragrance 500 ml BLESSING.pngWIJZIG DE LUCHT IN EEN HANDOMDRAAI: IN EEN GEËVOLUEERD PARFUM PROCES.

Katalytische lampen dragen bij aan het creëren van een aangename geur die elke ruimte verrijkt. Dankzij het werkend systeem, zend dit een licht vleugje van de geur de ruimte in. In een zeer korte tijd direct waarneembaar waardoor het met deze methode een snelle en efficiënte wijze is om geuren te elimineren.

Hoe het werkt

EEN ZUIVER GEPARFUMEERD HUIS

Vul 2/3 van de brander met de uitgekozen geur.
Pas op dat er op de buitenzijde van de lamp geen vloeistoffen geknoeid wordt. Anders, direct verwijderen / schoonmaken.
Plaats het lontje en laat dit bij de eerste keer 20 minuten intrekken.
Steek het steentje op het bovenste deel aan. (dit is een grote vlam)
Na 3 minuten, blaast u de vlam uit. Nu begint de geur zich te verspreiden.
20 a 30 minuten is over het algemeen voldoende om uw een kamer te voorzien van een heerlijke Olphactory geur.

Als de ruimte lekker ruikt, plaatst u de toegewezen dop terug op het vuursteentje. U onttrekt de zuurstof waardoor de brander stopt. Let op: het beschermkapje kan warm zijn.